Szolgáltatások

TALÁLD MEG A LEGINKÁBB HOZZÁD ILLŐ KEZELÉST!

Svédmasszázs - pihenés testnek és léleknek

A svédmasszázs magában foglalja a két alsó végtag, a két felső végtag és a hát masszázsát. Lassú, relaxáló kezelés, célja az egész test ellazítása, amit a lágy zene, a félhomály és a kellemes illóolajok is elősegítenek.  

Sportmasszázs - fájdalomfókuszú kezelés

Intenzív masszázsterápia a rendszeres fájdalmak megszüntetésére. Az erőteljesebb masszázsfogások és -eszközök alkalmazása mellett speciális légzéstechnika is segíti a kezelés hatékonyságát.

Csokoládés hátmasszázs - édes stresszoldás

Miközben a masszázsfogásokkal fellazítom az izomcsomókat, az igazi Lindt csokiból főzött meleg krém bársonyosan táplálja a bőrt. A masszázs teljes ideje alatt a csokoládé kellemes illata járja át a szobát. Igazi kikapcsolódást nyújtó énidős élmény.

Cellulit masszázs - búcsú a narancsbőrtől

Kiváló módszer a makacs narancsbőr eltüntetésére. Segítjük a felgyülemlett salakanyagok eltávozását a comb és fenék területéről, így simábbá és feszesebbé válik a bőr. Kúraként alkalmazva, 6-10 alkalom után várható látványos javulás.

Kismama masszázs - felfrissülés anyának

Várandós nőkre specializált teljes testes frissítő masszázs. A kezelés során óvatosabb, gyengédebb technikával dolgozom, hogy garantáljuk a baba biztonságát. Ez a masszázstípus a terhesség 12. hete után, valamint a szoptatás ideje alatt ajánlott. 

Köpölyözés - fellélegzés a szöveteknek

A köpölyözés kissé fájdalmas, ám annál hatékonyabb kezelési módszer. A vákuumos csészéket felhelyezzük a problémás testrészekre, majd különféle mozgásokat végzünk az adott terület átmozgatására. Eközben a köpöly fellazítja a szöveteket a bőr alatt, csökkentve a fájdalmat. A kezelés során pirosas/lilás foltok alakulhatnak ki a bőrön, amik a kezelés hatékonyságát jelzik, és néhány napon belül eltűnnek.

Kinesio tape - nem csak egy színes szalag

A kinesio tape felragasztásával akár azonnali fájdalomcsökkenést érhetünk el, méghozzá természetes úton, gyógyszerek nélkül. A szalag nem tartalmaz semmilyen hatóanyagot, hanem mechanikailag fejti ki a hatását. Többé nem kell félned bizonyos mozdulatoktól, sem pedig fájdalomcsillapítókkal terhelned a szervezeted.

Nem tudod, melyik kezelés lenne megfelelő számodra? Semmi gond!

Maxmove Studio | © 2023 | ÁSZF
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 206.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!