Szilágyi Julianna

RÓLAM

Juli vagyok, a szabad mozgás elkötelezett híve. Munkám során elsődleges célom, hogy a vendégeim megtapasztalhassák a fájdalommentes, szabad mozgás örömét, és ki tudjanak kapcsolódni a sűrű hétköznapok közepette.

Szeretnék minden hozzám látogató Vendég életébe becsempészni egy órányi kikapcsolódást, egy adagnyi feltöltődést és egy csepp vidámságot. Igyekszem egy békés, megnyugtató és maximálisan elfogadó légkört teremteni, ami támogatja az igazi feltöltődést.

Küldetésem, hogy a különféle mozgásos és manuális terápiák által javítani tudjak a Vendégeim életminőségén.  Ha úgy érzed, szívesen kérnél tőlem időpontot, vedd fel velem a kapcsolatot bátran!

Végzettségeim

Gyógypedagógus, csoportos fitness instruktor, személyi edző, jógaoktató, gyerekjóga oktató, svédmasszőr, fitness masszőr, wellness masszőr, alakformáló masszőr, kismama masszőr, kinesio tape terapeuta, köpölyterapeuta.

Visszajelzések

Hálás vagyok a barátnőmnek, hogy téged ajánlott, mert szakértő módon segítettél a hátfájdalmamon, és még tanácsokat is kaptam. A csokis masszázs pedig hatalmas kikapcsolódás volt egy fárasztó munkanap után. Szuper vagy!

Barbi - csokoládés masszázs

Köszönöm a segítségedet! Profi és tehetséges masszőr vagy, és ennek hála a nyakam már sokkal jobban van. Minden alkalom után jobban és jobban érzem magam. Biztos, hogy most már amíg tehetem, jönni fogok a feltöltődésért!

Alexandra - sportmasszázs

Igazából már a cellulit masszázs első alkalma után észrevehető volt a változás, de így a hatodik után már sokkal feszesebb a bőröm, simább a felülete, a gödröcskéim szinte teljesen eltűntek, szóval köszönöm, számomra szuperhatásos volt.

Gabi - celulit masszázs

A masszázs, a köpölyözés és a kinesio tape annyira rendbe hozta a sérült vállamat, hogy már 120 kilóval nyomok fekve. Remélem, hamarosan ismét 150-nel nyomhatok, mint a sérülés előtt. Köszönöm a segítséget!

Peti - sportmasszázs

Teljes mértékben elégedett vagyok a masszázzsal, teljesen kikapcsol. Nagyon profi, kedves, pozitív személy vagy. Felfrissülve jövök el tőled mindig. Köszönöm!

Zsuzsi - svédmasszázs

Nagyon jól masszírozol, így bátran mertem hozzád vinni anyukámat és a páromat is. A jövőben is szeretnék hozzád járni, és őket is vinni. Megbízható vagy, és jó szakember.

Anna - svédmasszázs


Többet szeretnél tudni?

Maxmove Studio | © 2023 | ÁSZF
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 206.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!