Szilágyi Julianna

RÓLAM

Juli vagyok, a szabad mozgás elkötelezett híve. Küldetésem, hogy a különféle mozgásos és manuális terápiák által javítani tudjak a Vendégeim életminőségén.

Szeretnék minden hozzám látogató Vendég életébe becsempészni egy órányi kikapcsolódást, egy adagnyi feltöltődést és egy csepp vidámságot.

Ha úgy érzed, szívesen kérnél tőlem időpontot, vedd fel velem a kapcsolatot bátran!

Végzettségeim

Gyógypedagógus, csoportos fitness instruktor, személyi edző, jógaoktató, gyerekjóga oktató, svédmasszőr, fitness masszőr, wellness masszőr, alakformáló masszőr, kismama masszőr, kinesio tape terapeuta, köpölyterapeuta.

A Maxmove csapata

AVAGY KIKKEL TALÁLKOZHATSZ, HA ELLÁTOGATSZ A STÚDIÓBA?

Dalma - jógaoktató

Öt éve szerettem bele a jógába, majd két évvel ezelőtt elvégeztem a jógaoktató képzést, és azóta is folyamatosan bővítem ismereteimet a jóga világában. Alap végzettségem formatervező mérnök, a jóga mellett egyetemen oktatok és főállásomban is oktatással foglalkozom. Célom megmutatni, milyen csodás mozgásforma a jóga, és mennyire felemelő érzés összhangban lenni magunkkal.

Jázmin - coach

Ide jön a szöveg.

Juli - masszőr, jógaoktató, edző

Ide jön a szöveg.


Visszajelzések

Hálás vagyok a barátnőmnek, hogy téged ajánlott, mert szakértő módon segítettél a hátfájdalmamon, és még tanácsokat is kaptam. A csokis masszázs pedig hatalmas kikapcsolódás volt egy fárasztó munkanap után. Szuper vagy!

Barbi

Köszönöm a segítségedet! Profi és tehetséges masszőr vagy, és ennek hála a nyakam már sokkal jobban van. Minden alkalom után jobban és jobban érzem magam. Biztos, hogy most már amíg tehetem, jönni fogok a feltöltődésért!

Alexandra

Igazából már a cellulit masszázs első alkalma után észrevehető volt a változás, de így a hatodik után már sokkal feszesebb a bőröm, simább a felülete, a gödröcskéim szinte teljesen eltűntek, szóval köszönöm, számomra szuperhatásos volt.

Gabriella

Ide jön a szöveg.

Peti

Teljes mértékben elégedett vagyok a masszázzsal, teljesen kikapcsol. Nagyon profi, kedves, pozitív személy vagy. Felfrissülve jövök el tőled mindig. Köszönöm!

Zsuzsi

Nagyon jól masszírozol, így bátran mertem hozzád vinni anyukámat és a páromat is. A jövőben is szeretnék hozzád járni, és őket is vinni. Megbízható vagy, és jó szakember.

Anna


Többet szeretnél tudni?

Maxmove Studio | © 2023 | ÁSZF
1147 Budapest, Telepes utca 50.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!