Szilágyi Julianna

RÓLAM

Juli vagyok, a szabad mozgás elkötelezett híve. Munkám során elsődleges célom, hogy a vendégeim megtapasztalhassák a fájdalommentes, szabad mozgás örömét, és ki tudjanak kapcsolódni a sűrű hétköznapok közepette.

Szeretnék minden hozzám látogató Vendég életébe becsempészni egy órányi kikapcsolódást, egy adagnyi feltöltődést és egy csepp vidámságot. Igyekszem egy békés, megnyugtató és maximálisan elfogadó légkört teremteni, ami támogatja az igazi feltöltődést.

Küldetésem, hogy a különféle mozgásos és manuális terápiák által javítani tudjak a Vendégeim életminőségén.  Ha úgy érzed, szívesen kérnél tőlem időpontot, vedd fel velem a kapcsolatot bátran!

Végzettségeim

Gyógypedagógus, csoportos fitness instruktor, személyi edző, jógaoktató, gyerekjóga oktató, svédmasszőr, fitness masszőr, wellness masszőr, alakformáló masszőr, kismama masszőr, kinesio tape terapeuta, köpölyterapeuta.

Visszajelzések

Instagramon találtam a profilodat. Ahogy a posztjaidat olvastam, egyértelmű volt, hogy jól képzett szakember vagy, és az oldalad igényessége is bíztató volt. Friss anyukaként nagyon jó kezekben voltam nálad, az első percben kialakult bizalmam azóta is töretlen feléd. Minden masszázs alkalmával újjászületek, és lendületet ad a legfárasztóbb napokon is.

Anna

Az interneten találtam Rád, és az első pillanattól pozitív benyomást tett rám, ahogyan a munkádról kommunikálsz. Egy nagyon barátságos, figyelmes és nagy szakértelemmel rendelkező szakembert ismertem meg benned. A masszázsok abszolút személyre szabottak voltak, mindent az én igényeimhez igazítottál, így minden alkalommal elképesztően feltöltöttek a nálad töltött órák. 

Jázmin

Kismamaként az utolsó hetekben mindenem fájt. Azért mentem hozzád, mivel tudtam, hogy biztonságban leszek nálad, kellő szakmai ismerettel rendelkezel és nem egy hétvége alatt lettél masszőr, hanem sokat tanultál érte. Ez kismamaként kiemelten fontos volt számomra. A kezelés szuper hangulatban telt, nem csak fizikailag, de lelkileg is töltődtem.

Niké


Többet szeretnél tudni?

Készítsd el weboldaladat ingyen!