GYIK

OLVASD EL A GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKET!

1. Hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik helyszínre szeretnék foglalni?

Már Budán és Pesten is tudsz hozzám jönni - a foglalási oldalon az első lépésként válaszd ki, hogy melyik helyszínre szeretnél bejelentkezni! Ezután a naptár csak az általad megjelölt helyszínem szabad helyeit fogja felajánlani.

Ha kényelmesebb Neked, nyugodtan írj rám inkább Instagramon, ott is tudunk időpontot egyeztetni.

2. A masszázs fáj?

Vannak erősebb és gyengébb típusú masszázsok - nyugodtan válaszd azt, ami számodra szimpatikus! A kezelés előtt pedig szólj bátran, hogy a fájdalmas vagy finom masszázst szereted. Figyelembe fogom venni a kérésedet, így nincs mitől tartanod.

3. Mire készüljek az első alkalommal?

Meg foglak kérdezni, hogy milyen panaszaid vannak, illetve van-e bármilyen alapbetegséged. Ezután fehérneműre vetkőzöl, és elkezdődik a kezelés. Semmi sem kötelező, és bátran szólj, ha valamit máshogy szeretnél! Ez egy safe place - az a célom, hogy kényelmesen érezd magad.

4. Mennyire kell levetkőzni?

A bugyi/alsónadrág végig rajtad lesz a kezelés alatt - ez alól nincs kivétel. A melltartót leveheted, de az is elég, ha csak kikapcsolod. Minden kezelésnél csak annyira kell levetkőzni, amennyire a kezelés azt indokolja: például hátmasszázsnál elég felül, cellulit masszázsnál elég alul. Masszázs közben végig be leszel takarva egy törülközővel, így nem kell aggódnod a szégyenlősség miatt sem.

5. Kell / lehet beszélgetni masszázs közben?

Teljesen rendben van, ha nem akarsz beszélgetni masszázs közben - de az is, ha végigbeszéled a kezelést. Szívesen beszélgetek Veled, de ha inkább csendes pihenésre van szükséged, akkor hagyni foglak relaxálni. Akár alhatsz is közben, ha éppen az esik jól.

6. Terhesség / szoptatás ideje alatt lehet masszázsra menni?

Igen! A terhesség második-harmadik trimesztere, illetve a szoptatás ideje alatt bátran jöhetsz masszázsra, viszont csak kismama masszázsra. A terhesség első trimeszterében a masszázs egyáltalán nem javasolt. Ha ebben az időszakban jelentkezik valamilyen fájdalmad, a kinesio tape lehet a megoldás masszázs helyett.

7. Mennyi idővel érkezzek az időpontom előtt?

Legjobb, ha az időpontod előtt nagyjából 5 perccel érkezel. Ha késel, egyáltalán nem fogok rád haragudni, viszont a kezelés annyival rövidebb lesz, hiszen a következő vendégemre is gondolnom kell. Biztosan Te sem örülnél, ha más pontatlansága miatt kéne egy csomót várakoznod.

8. Meddig tudom lemondani az időpontomat?

Az időpontokra a kezdés előtt legkésőbb 24 órával tudsz feljelentkezni, és ugyaneddig tudod őket ingyenesen lemondani is. 24 órán belüli, de 12 órán kívüli lemondás esetén 2000 forintos lemondási díjat számolok fel, 12 órán belüli lemondás esetén pedig a szolgáltatás teljes árát ki kell fizetned. 1 kivétel van: ha küldesz magad helyett valaki mást az időpontodra. Ebben az esetben nem kell fizetned a lemondásod miatt, hiszen ő fogja fizetni a kezelést.

9. Tudok kártyával fizetni?

Igen! Bármelyik szolgáltatásért tudsz bankkártyával vagy akár telefonos érintéssel fizetni.

10. Ha veszek bérletet, azt tudja használni más is?

Nem. Ha a bérlet a Te nevedre szól, akkor egyedül Te használhatsz le róla alkalmakat.

11. Adhatok masszázs bérletet ajándékba?

Igen, bátran keress ezzel kapcsolatban! Ha megírod, hogy kinek és milyen bérletet szeretnél ajándékozni, küldök egy számlát, amit utalással tudsz kiegyenlíteni. Az összeg beérkezését követően elküldöm e-mailben a nyomtatható ajándékkártyát, vagy akár személyesen is átveheted nyomtatott formában a szalonban.

12. Van lehetőség a bérlet meghosszabbítására?

Néhány különleges esetben igen. Viszont fontos, hogy ezt mielőbb jelezd, mert a bérlet lejárata után már nem fogadok el hosszabbítási kérést! Ha időben szólsz, meghosszabbítom a bérletedet, amennyiben tartós egészségügyi problémád merül fel / terhes leszel  / kisbabád születik. Teherbe esés esetén 12 hetet hosszabbodik a bérlet (mivel az első 12 hétben nem javasolt a masszázs), szülés esetén 8 héttel hosszabbodik (ezt csak a kismamák vehetik igénybe, kispapák nem), tartós egészségügyi probléma esetén pedig egyénileg állapodunk meg a hosszabbítás idejéről.Maradt még megválaszolatlan kérdésed?

Készítsd el weboldaladat ingyen!