Közös munka, közös élmény.

Munkám során igyekszem a legjobbat nyújtani Neked, viszont van néhány feltétele annak, hogy kölcsönös elégedettséggel együtt tudjunk dolgozni. Itt mindent részletesen el tudsz olvasni ezzel kapcsolatban. Ha kérdésed van, keress bátran.


Általános szerződési feltételek


Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) célja, hogy Maxmove Studio (továbbiakban: Maxmove Studio) szolgáltatásaira vonatkozóan a szerződési feltételeket és adatkezelési elveket rögzítse. A vásárló (a továbbiakban: Felhasználó) a vásárlásával automatikusan tudomásul veszi jelen ÁSZF és a megjelölt mellékletek tartalmát; kijelenti, hogy az abban foglaltakat megismerte, minden pontjával egyetért, és magára nézve kötelezőnek tekinti.

Maxmove Studio adatai:

Tulajdonos: Szilágyi Julianna E.V.

Nyilvántartási szám: 55721527

Adószám: 57132985-1-42

Székhely: 1145 Budapest, Varsó utca 28, C lépcs 1.em 38.

Weboldal: www.maxmove.hu

A weboldal tárhelyét biztosítja:

Cégnév: Webnode CZ s.r.o.

Székhely: 603 00 Brno, Hlinky 995/70

Szolgáltatások igénybevétele

A Felhasználó a masszázst, a rehabilitációs szolgáltatásokat és mozgásos órákat előzetes időpontegyeztetést követően veheti igénybe, melyet az online időpontfoglaló rendszerben / telefonon keresztül / személyesen / online üzenetben (facebook, instagram, e-mail) tud megtenni.

A szolgáltatás igénybe vétele fizetési kötelezettséget von maga után. A Felhasználó a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy banki átutalással tud fizetni.

Ajándékkártya személyesen vásárolható készpénzzel, bankkártyával vagy banki átutalással. Felhasználhatósági ideje a vásárlástól számított 3 hónap. A lejárat után a kártya nem felhasználható, és a lejárt kártya ára nem kerül visszatérítésre. A kártya készpénzre nem váltható.

Amennyiben a Felhasználó nem használta fel a megvásárolt bérletét a lejárati idő előtt, a megmaradt alkalmak elvesznek. Maxmove Studio semmilyen kötelezettséget nem vállal ezzel kapcsolatban. Az előre kifizetett szolgáltatások készpénzre nem válthatók, és az áruk semmilyen más módon sem igényelhető vissza.

Az Maxmove Studio területén a jegyekkel vagy bérletekkel való bármilyen visszaélés, csalás gyanúja rendőrségi feljelentést von maga után.

Egyéb rendelkezések

A Maxmove Studio vendégei kizárólag magánszemélyként vehetik igénybe a szolgáltatásokat. Céges számlát nem áll módunkban kiállítani.

Ha Maxmove Studio bármilyen rajta kívülálló okból szüneteltetni kényszerül a szolgáltatásait, a korábban megvásárolt jegyek és bérletek érvényességi ideje a kényszerű zárás teljes időtartalmával hosszabbodik.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy vis major esetén Maxmove Studio mentesül a szolgáltatások részleges vagy teljes nem teljesítése alól.

Maxmove Studio a hatályos törvények által megengedett legszélesebb körben kizárja a felelősségét a weboldalt érintő bármilyen működési hiba és el nem érhetőség esetében.

A Felhasználó elfogadja, hogy Maxmove Studio jogosult módosítani a weboldalon szereplő szolgáltatásokat és árakat. Ez a már megvásárolt szolgáltatásokat semmilyen esetben nem érinti. Az aktuális árakról a Felhasználó a weboldalon tájékozódhat.

Jelen ÁSZF a Maxmove Studio weboldalán elérhető és bármikor megtekinthető.

Maxmove Studio fenntartja azt a jogot, hogy jelen ÁSZF-et és mellékleteit bármikor egyoldalúan módosítsa. Ez esetben a Felhasználó előzetes tájékoztatást kap e-mailen keresztül.

Panasz

Panasz, kérdés, észrevétel esetén az alábbi elérhetőségeken tudja felvenni a kapcsolatot a Maxmove Studióval:

Email: maxmovestudio@gmail.com

Telefonszám: +36309369844

Levelezési cím: 1147 Budapest, Telepes utca 50/B.

Fogyasztói panasz esetén fordulhat a Maxmove Studio székhelye szerint illetékességgel rendelkező békéltető testülethez: Pézügyi Békéltető Testület (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76; levelezési cím: 1525 Budapest, Pf.: 172.; e‐mail cím: ugyfelszolgalat@mnb.hu; telefonszám: +36-80-203-776)

Online megkötött adásvételi vagy szolgáltatási szerződéssel kapcsolatos jogviták rendezése esetén ajánljuk az online vitarendezési platform használatát, melynek elérhetősége: https://ec.europa.eu/odr

Fentieken felül jogvitájával a lakhelye szerint illetékes járásbírósághoz fordulhat. (Bírósági illetékességkereső: https://birosag.hu/birosag-kereso )

Mellékletek

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy jelen ÁSZF elválaszthatatlan mellékletét képezi az alábbi dokumentum. A Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy Maxmove Studio ez alapján kezeli a weboldalon megadott adatait.

Adatkezelési szabályzat: GDPR.

Maxmove Studio | © 2023 | ÁSZF
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 206.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!