Egészségmegőrzés

és kikapcsolódás


MASSZÁZS- ÉS MOZGÁSSTÚDIÓ

A Maxmove csapata

AVAGY KIKKEL TALÁLKOZHATSZ, HA ELLÁTOGATSZ A STÚDIÓBA?

Juli - masszőr, jógaoktató, személyi edző

Eredeti végzettségem szerint gyógypedagógus vagyok, de már csak masszőrként, jógaoktatóként és személyi edzőként dolgozom. Munkám során elsődleges célom, hogy a vendégeim megtapasztalhassák a fájdalommentes, szabad mozgás örömét, és ki tudjanak kapcsolódni a sűrű hétköznapok közepette. Igyekszem egy békés, megnyugtató és maximálisan elfogadó légkört teremteni, ami támogatja az igazi feltöltődést.

Dalma - jógaoktató

Öt éve szerettem bele a jógába, majd két évvel ezelőtt elvégeztem a jógaoktató képzést, és azóta is folyamatosan bővítem ismereteimet a jóga világában. Alap végzettségem formatervező mérnök, a jóga mellett egyetemen oktatok és főállásomban is oktatással foglalkozom. Célom megmutatni, milyen csodás mozgásforma a jóga, és mennyire felemelő érzés összhangban lenni magunkkal.

Petra - dietetikus

Dietetikusként célom, hogy megbízható forrásból segíthessem a hozzám fordulókat az egészséges, kiegyensúlyozott étrend megismerésében, megteremtésében. A diétás elvek mellett kiemelten fontosnak tartom a étkezések pszichés irányú megközelítését, ennek céljából mentálhigiénés tanácsadó képzésben is részt veszek. Hiszek abban, hogy megfelelő útmutatással és támogatással eredményeket érhetünk el egészségünk megőrzésében, kiegyensúlyozott életmód kialakításában és fenntartásában.

Jázmin - life coach

hamarosan

Maxmove Studio | © 2023 | ÁSZF
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 206.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!