top of page

Masszázs

mert megérdemled a kikapcsolódást

Alíz masszázs 6 tükrözve.jpg

Svédmasszázs

pihenés testnek és léleknek

A svédmasszázs magában foglalja a két alsó végtag, a két felső végtag és a hát masszázsát. Lassú, relaxáló kezelés, célja az egész test ellazítása, amit a lágy zene, a félhomály és a kellemes illóolajok is elősegítenek.

Sportmasszázs

fájdalomfókuszú kezelés

Intenzív masszázsterápia a rendszeres fájdalmak megszüntetésére. Az erőteljesebb masszázsfogások és -eszközök alkalmazása mellett speciális légzéstechnika is segíti a kezelés hatékonyságát.

Masszázspisztoly.jpg
Bogi csokival.jpg

Csokoládés hátmasszázs

édes stresszoldás

Miközben a masszázsfogásokkal fellazítom az izomcsomókat, az igazi Lindt csokiból főzött meleg krém bársonyosan táplálja a bőrt. A masszázs teljes ideje alatt a csokoládé kellemes illata járja át a szobát. Igazi kikapcsolódást nyújtó énidős élmény.

Cellulit masszázs

búcsú a narancsbőrtől

Kiváló módszer a makacs narancsbőr eltüntetésére. Segítjük a felgyülemlett salakanyagok eltávozását a comb és fenék területéről, így simábbá és feszesebbé válik a bőr. Kúraként alkalmazva, 8-10 alkalom után várható látványos javulás.

Köpöly.jpg
Csilla masszázs 6_edited.jpg

Kismama masszázs

felfrissülés anyának és babának

Várandós hölgyekre specializált teljes testes frissítő masszázs. A kezelés során óvatosabb, gyengédebb technikával dolgozom, hogy garantáljuk a baba biztonságát. Ez a masszázstípus a terhesség 12. hete után, valamint a szoptatás ideje alatt ajánlott.

bottom of page