top of page

Mozgás

ha szeretnéd beépíteni az életedbe a rendszeres mozgást

Pillangó.jpg

Jóga

közelebb önmagunkhoz

Fordítsuk befelé a figyelmünket, és merjünk kommunikálni a testünkkel! A tudatos gyakorlás által megteremthetjük a jó közérzet, a testi-lelki egészség és a belső harmónia állapotát.

Pilates

mert lehetsz erős és hajlékony egyszerre

Lassú zenére végzett, lágy dinamikájú edzésmódszer. Gyakorlatai arra késztetik a testünket, hogy izmainkat harmonikus egységként működtesse. Az eredmény karcsú test, feszes izomzat és jó koordináció. Az órát alapos nyújtással és relaxációval zárjuk, hogy testünk és lelkünk is ellazuljon.

Királygalamb.JPG
Kehénarc kéztartás.jpg

Gerinctorna

hogy az ülőmunka se okozzon problémát

Az órán végzett gyakorlatok fejlesztik a testtudatot és megerősítik a törzs mélyizmait, ezzel segítenek megelőzni a hát- és derékfájást. Kiemelt figyelmet fordítunk az ízületek mobilizálására és a helyes testtartás kialakítására, hogy minimálisra csökkentsük a szövetek felesleges terhelését és a gerincbántalmak kialakulásának kockázatát.

Személyi edzés

ha a saját tempódban szeretnél haladni

Szeretnéd végre elérni a régóta vágyott alakot? Vagy épp mozgásszervi problémák miatt nem mersz becsatlakozni a csoportos edzésekbe? Akkor a személyi edzés a Neked való edzésforma. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztessük az első időpontodat!

Csilla edzős 5_edited.jpg
bottom of page