Hátmassázs

Leírás

A mindennapi stressz hatására befeszülnek, becsomósodnak a hát izmai, gyakran erős fájdalmakat és mozgásbeszűkülést okozva. A hátmasszázs során kifejezetten arra fókuszálunk, hogy elmúljon ez a kellemetlen feszülés, és ezáltal az idegrendszernek is legyen lehetősége megnyugodni, megpihenni.

Időtartam

30 perc

Foglalás

Svédmasszázs

Leírás

A svédmasszázs magában foglalja a két alsó végtag, a két felső végtag és a hát masszázsát. Lassú, relaxáló kezelés, célja az egész test ellazítása, amit a lágy zene, a félhomály és a kellemes illatú olajok is elősegítenek.

Időtartam

60 perc

Foglalás

Sportmassázs

Leírás

Intenzív, alkalmanként fájdalmas, probléma-fókuszú kezelés elsősorban sportolók számára. Cél a fájdalmas pontok megszüntetése erőteljesebb fogások és speciális légzéstechnika alkalmazásával.

Időtartam

60 perc

Foglalás

Kismama massázs

Leírás

Várandós hölgyekre specializált teljes testes relaxáló masszázs. A kezelés során óvatosabb, gyengédebb fogásokat alkalmazunk, hogy semmiképpen ne veszélyeztessük a babát. Kizárólag allergénektől mentes olajat használunk, hogy ne bántsa a kismamák érzékenyebb bőrét.

Időtartam

45 perc

Foglalás

Cellulit massázs

Leírás

Kiváló módszer a makacs narancsbőr eltüntetésére. Segítjük a felgyülemlett salakanyagok eltávozását a comb és fenék területéről, így simábbá és feszesebbé válik a bőr. Kúraként alkalmazva, 8-10 alkalom után várható látványos javulás.

Időtartam

75 perc

Foglalás

Csokoldés hátmassázs

Leírás

A kezelés egy csokoládés bőrradír használatával kezdődik, ami eltávolítja a bőr tetejéről az elhalt hámsejteket. Ezt követi az igazi csokoládéból főzött meleg krém bemasszírozása a bőrbe. A fél órás masszázs végeztével pedig egy forró, csokoládés pakolás kerül fel a hátra, ami tovább fokozza az izmok ellazulását.

Időtartam

45 perc

Foglalás

Mézes-tejkrémes massázs

Leírás

A bőrradírozást követően egy különlegesen kellemes illatú, meleg krémmel masszírozzuk át az egész testet. A mézből, tejkrémből és olajból kevert krém hidratálja és mélyen táplálja a bőrt, selymessé és puhává varázsolva azt. Kényeztető, kikapcsolódást nyújtó élmény, tökéletes énidős program.

Időtartam

75 perc

Foglalás