Mozgás

JÓGAÓRÁINK ÉS EDZÉSEINK KIFEJEZETTEN NŐKNEK SZÓLNAK.

Alakformáló jóga - a formás testért

Ezen az órán változatos erősítő ászanákkal formáljuk a testünket, hogy egészséges, formás és erős legyen.

Core jóga - fókuszban a törzsizmok

Az egészséges és fájdalommentes mozgás alapja a törzs megfelelő izomzata és mobilitása. Az ászanák segítségével megerősítjük a testtudatot és a törzs mélyizmait.

Gyertyafényes jóga - esti énidő

A szobát halványan megvilágító gyertyefény adja meg az alaphangulatot ehhez a lassú tempójú, yin minőségű órához. A gyakorlás központjában az önmagunkkal való kapcsolódás áll, valamint az egyensúlyt és hajlékonyságot fejlesztő ászanák. Az óra végén egy hosszabb meditáció segíti a teljes mentális kikapcsolódást.

Napindító jóga - reggeli energialöket

Ha szívesen indítanád a napot egy kis mozgással, ez a flow jellegű óra biztosan ellát jó energiákkal.

Tartásjavító jóga  - az egészséges tartásért

Ezen a gerincközpontú órán egy alapos átmozgató bemelegítés után sok csavarás, nyújtózás és mellkasnyitás vár. Cél, hogy kompenzáljuk és korrigáljuk az ülőmunkából és hanyag tartásból eredő kezdődő deformitásokat és rövidüléseket.Személyi edzés - a saját tempódban

Ha szeretnél a személyre szabott edzésterved szerint, szakszerű segítséggel fejlődni, akkor a személyi edzés a Neked való edzésforma. A közös munka megkezdése előtt alaposan átbeszéljük a céljaidat és az odavezető utat, majd az állapotfelmérés után elkészítem a saját edzéstervedet. Az edzések mellett bármikor kérhetsz táplálkozási és életmódbeli tanácsokat, illetve egyéni megbeszélés alapján otthoni edzéstervet is igényelhetsz. És ha esetleg nem szeretnél egyedül edzeni, akár párban is jöhetsz egy barátnőddel, hogy még motiválóbb legyen edzeni járni!

Készítsd el weboldaladat ingyen!