Eat in San Miguel de Allende

Bikini body

Az óra célja a teljes test izomzatának formálása, hogy bármikor készen álljunk a strandszezonra! A funkcionális gyakorlatoknak köszönhetően nem egyenként eddzük az izmainkat, hanem több izomcsoportunk is dolgozik egyszerre. Fejlesztjük nem csak az erőt, hanem az állóképességet, az egyensúlyt és a koordinációt is. Vágj bele most, hogy nyáron magabiztosan ugorhass bele a fürdőruhádba! Az ismert, pörgős zenék garantálják a jó hangulatot.

Csatlakozom!

Gerinctorna

Az órán mobilizáló gyakorlatokkal segítjük az ízületek szabadabb mozgását, majd stabilizáló gyakorlatokat végzünk. A gerinctorna során kiemelt figyelmet fordítunk a helyes testtartás kialakítására, illetve az ehhez szükséges izmok aktiválására, megerősítésére.  Az órán végzett gyakorlatokkal csökkentjük a gerinc körüli szövetek túlterhelését, ezáltal pedig enyhíthetjük vagy megelőzhetjük a gerincbántalmakat.

Csatlakozom!
Eat in San Miguel de Allende
Drink in San Miguel de Allende

Jóga

A hatha jóga mozgásrendszerén keresztül törekszünk a jó közérzet, a testi-lelki egészség megteremtésére. A lassú tempójú órán a befelé irányuló figyelem fejlesztése a fő célunk, nem a pózok tökéletes kivitelezése. Tudatos gyakorlással közelebb juthatunk önmagunk megismeréséhez és a belső nyugalomhoz. A hajlékonyság és az egyensúly mellett fejlesztjük a kitartást és a koncentrációs képességet is, amik az élet más területein is igen hasznosak.

Csatlakozom!

Nyújtás

Akár rendszeresen edzel, akár mozgásszegény életmódot folytatsz, a nyújtás elengedhetetlenül fontos az izmok egyensúlyának megőrzéséhez. Kiemelt figyelmet fordítunk az ülőmunka következtében megrövidülő izmok optimális mértékű megnyújtására. Mindegy, mennyire vagy hajlékony – a gyakorlatok tetszés szerint könnyíthetőek vagy nehezíthetőek. Az óra aláfestő zenéje segíti a szervezet megnyugvását, ellazulását.

Csatlakozom!
Eat in San Miguel de Allende
Move in San Miguel de Allende

Pilates

Lassú zenére végzett, lágy dinamikájú edzésmódszer. Fejleszti a testtudatot és megerősíti a törzs mélyizmait, ezzel segít megelőzni a hát- és derékfájást. Gyakorlatai arra késztetik a testünket, hogy izmainkat harmonikus egységként működtesse. Az eredmény karcsú test, feszes izomzat és jó koordináció. Az órát alapos nyújtással és relaxációval zárjuk, hogy testünk és lelkünk is ellazuljon.

Csatlakozom!

Popsi-has

Kifejezetten a problémás területeket megdolgoztató edzés, igazán eltökélteknek. A két izomcsoport gyakorlatai váltják egymást, hogy kevésbé érezzük az izmok fáradását, mégis nagy terhelést adhassunk nekik. Kellő kitartás és rendszeres edzés mellett a formás fenék és izmos has bárki számára elérhető! Nem mellesleg ezek az izmaink nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontosak.

Csatlakozom!
Eat in San Miguel de Allende