top of page
Lótuszülés.jpg

Ismerj meg!

Péter Julianna vagyok, a szabad mozgás elkötelezett híve. Küldetésem, hogy a különféle mozgásos és manuális terápiák által minél több ember életminőségén tudjak javítani.

A masszázs, az edzés és a gyermekek mozgásfejlesztése valójában nem is áll olyan távol egymástól: mindháromnak az a célja, hogy jobb mozgásmintákat, harmonikusabb lelkivilágot, kevesebb fájdalmat és ezáltal felszabadultabb mindennapokat biztosítson.

Szeretnék minden hozzám látogató Vendég életébe becsempészni egy órányi kikapcsolódást, egy adagnyi feltöltődést és egy morzsányi vidámságot.

Ha úgy érzed, szívesen kérnél tőlem időpontot, vedd fel velem a kapcsolatot bátran. :)

Végzettségeim:

Gyógypedagógus, csoportos fitness instruktor, személyi edző, jógaoktató, gyerekjóga oktató, svédmasszőr, fitness masszőr, wellness masszőr, alakformáló masszőr, kismama masszőr, kinesio tape terapeuta.

Teljes mértékben elégedett vagyok a masszázzsal, teljesen kikapcsol. Nagyon profi, kedves, pozitív személy vagy. Felfrissülve jövök el tőled mindig.

Zsuzsi

Hálás vagyok a barátnőmnek, hogy téged ajánlott, mert szakértő módon segítettél a hátfájdalmamon, és még tanácsokat is kaptam. A csokis masszázs pedig hatalmas kikapcsolódás volt egy fárasztó munkanap után. Szuper vagy!

Barbi

Nagyon jól masszírozol, így bátran mertem hozzád vinni anyukámat és a páromat is. A jövőben is szeretnék hozzád járni, és őket is vinni. Megbízható vagy, és jó szakember!

Anna

bottom of page